Self Service BI met TIBCO Spotfire

Self Service BI; het enablen van de eindgebruiker om zelf analyses te maken. Spotfire maakt dit mogelijk op een bijzonder gebruiksvriendelijke en krachtige manier. Gebruikers kunnen hun eigen data, uit spreadsheets of uit databases, nu zelf analyseren, en delen met anderen. Spotfire interpreteert zelf de aangeboden data en dimensioneert het aan de hand van de structuur van deze data. U kunt zelf direct aan de slag! Maak in een handomdraai de meest inzichtelijke grafieken en overzichten, en maak zelf informatie van uw data. Met uitgebreide analyse- en filtermogelijkheden die voor u worden aangemaakt.

Schaalbaar, realtime en mobiel

Maar Spotfire is niet alleen een self service, personal BI tool. Spotfire is buitengewoon schaalbaar, en in te zetten als departmental of corporate BI - omgeving. Gartner plaatste Spotfire in het “leader” quadrant, en niet voor niets: “TIBCO Spotfire's strong product vision has been and continues to be a key strength. Its focus on advanced and real-time analytic applications and dashboards delivered to mobile devices contributes to its vision”. Rivium is uw Spotfire partner in Nederland.

TIBCO Spotfire

TIBCO Spotfire bewijst zich in de wereld van Business Intelligence. Daar kunnen wij veel over vertellen maar het is beter om het met eigen ogen te zien!

Hoe te beginnen?

Rivium is als TIBCO Gold Partner dé Benelux leverancier voor deze cutting edge BI oplossing. Uiteraard maken we eerst tijd voor u om eens met elkaar kennis te maken en u uitgebreider te informeren over onze werkwijze. We vertellen u dan ook graag over onze resultaten en zullen u enige praktijkvoorbeelden kunnen uitleggen. 

Voor een afspraak, een vrijblijvende demo of een trial versie kunt u hier contact opnemen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.