icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process
Werken bij Rivium
Klantcase

Nationale Nederlanden

NN

Nationale Nederlanden verandert van een klassieke verzekeringsmaatschappij naar een partij welke zich meer onderscheidt in de markt. In 2016 brachten ze een nieuw product op de markt genaamd ‘Investment’. Met Investment kunnen klanten gebruik maken van de aandelenmarkt via Nationale Nederlanden. Rivium is verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, ontwikkelen alsmede het onderhouden van het gehele project. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van TIBCO AMX BPM 2.3. De oplossing is voornamelijk uitgevoerd met behulp van generieke interfaces volgens het SOA principe. Hierdoor is het schaalbaar voor toekomstige uitbreidingen.

AMX BPM verzorgt de gebruikersrechten van de user door gebruik te maken van Ohpen, Salesforce en SAP. Daarnaast zoekt het programma naar fraude en/of onregelmatigheden van verschillende overheidsinstanties. BPM verstrekt ook realtime informatie aan verschillende stakeholders en klanten over de status van hun aanvragen.

Benieuwd wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen?