Wij helpen u graag met (maatwerk) software-ontwikkeling

Ontwikkeling van (maatwerk) software

Intensief samenwerken voor en tijdens de bouw maakt snel opleveren mogelijk. U kunt aan de slag met uw software, die wij voor u hosten en onderhouden vanaf dag één: Maatwerksoftware-as-a-Service.

Contact

Front-end development

Javascript (jQuery / Angular JS)

Onze Javascript Developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van webpagina’s, webapplicaties en web-based tools. Dit wordt veelal gedaan met javascript frameworks als jQuery en Angular JS.

JavaServer Faces (JSF)

JavaServer Faces worden door onze Java developers gebruikt voor het bouwen van server-side UI componenten voor Java gerelateerde webapplicaties. Webservices worden door onze Java developers gebruikt voor het bouwen van back-end interfaces zoals ontsluiting van uw bestaande ESB services naar een front-end applicatie of het veilig ontsluiten van uw datamodel via Java Beans.

Java Swing

Swing clients worden door onze Java developers gebruikt indien u standalone applicaties wilt draaien met functionaliteit zonder gebruik te maken van een browser client.

Back-end development

TIBCO Developer EMS (AMX Business Works) / Websphere

Onze TIBCO Developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van middleware dat integratieprocessen vereenvoudigt en versnelt. Hierdoor wordt het managen en distribueren van data op realtime niveau verbeterd voor uw business.

Java EE

Onze developers gebruiken Java EE om applicaties te bouwen. Het Java EE platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en het uitvoeren van grootschalige, schaalbare, betrouwbare en veilige netwerk toepassingen.

Frits van Oyen

Rivium heeft een historie in het ontwikkelen van maatwerk software. Al sinds 1997 zijn wij actief in de financiële branche en hebben wij daarmee als bedrijf veel specifieke kennis vergaard van processen, infrastructuur en datagebruik. Onze kennis en ervaring hebben wij verwerkt in innovatieve software oplossingen zoals; Market Data GRIP, FEIS2ATS, Web2ATS en MyDealingroom. Alhoewel deze tools gericht zijn op de financiële wereld, zijn wij vanzelfsprekend niet beperkt tot deze branche. Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een rapportagetool voor pensioenbeheerders genaamd ‘Mango’. Van een custom made interface tot aan een complete suite; Rivium realiseert het.

Hoe gaan wij te werk?

U wilt een mooi product hebben dat functioneel is en goed werkt. Wij willen dit ook aan u opleveren. Daarom hebben wij ons werkproces hieronder uiteen gezet.

Fase 1: Voorbereiding

  • Zoeken naar een doelstelling
  • Mogelijke oplossingen voorleggen
  • De juiste oplossing kiezen en een ontwerp

Fase 2: Starten met bouwen

  • Snel een basis applicatie met functionaliteiten
  • U bent overal bij om mee te beslissen

Fase 3: Beheer

  • Wij zorgen voor het complete onderhoud
  • Uw data staat veilig: Lokaal of in de cloud

Java & TIBCO developers

Onze developers hebben jaren werkervaring

Flexibel en snel ingewerkt

Tevreden eindgebruikers

Meer weten over development?