Hier blinken wij in uit

Wij beschikken over de volgende diensten.

Rivium Market Data Realtime diensten banken dealingroom dealingrooms

https://www.rivium.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph3.svg

Market Data

Market Data verzorgt realtime data voor dealingrooms van banken en financiële instellingen. Wij zorgen 24 uur per dag en zeven dagen in de week dat de gewenste financiële gegevens aan de klant worden geleverd. Op zowel front- en back-end gebied, hebben wij de kennis in huis.

Integration Rivium TIBCO PaaS SaaS Middelware Management

https://www.rivium.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_pathfinder_unite.svg

Integration

Rivium biedt specifieke integratiekennis die uw business optimaliseert en integreert. Wilt u interne/externe applicaties met elkaar integreren door middel van een ESB, het beheer uitbesteden of bestaande systemen naar een geheel nieuwe architectuur migreren? Geen vraagstuk is onoplosbaar.

diensten Rivium interim professionals detacheren detachering

https://www.rivium.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_magnifier.svg

Interim Professionals

Rivium levert de invulling van uw capaciteitsbehoefte geheel op maat. Wij zorgen snel, zorgvuldig en tegen een scherp tarief voor professionele assistentie op het gebied van ICT. Rivium biedt uw organisatie flexibel inzetbare, ervaren en gekwalificeerde professionals die direct bijdragen aan uw bedrijfsprocessen.

diensten development rivium TIBCO Java Javascript

https://www.rivium.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Development

Wij beschikken over ervaren developers die inzetbaar zijn op front- & back-end gebied. U kunt onze medewerkers inhuren of ons uw maatwerk software laten ontwikkelen. Door onze flexibiliteit is het mogelijk om in korte termijn versterking te vinden voor uw business.

Rivium BPM Business Process Modeling diensten

https://www.rivium.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_anticlockwise.svg

BPM

TIBCO BPM is een toonaangevend platform dat uw digitale business verbeterd door middel van: processen, mensen, context en acties te coördineren en verbinden. Door flexibele processen is TIBCO BPM in staat realtime te sturen op organisatorisch niveau en daarmee uw business te optimaliseren.

BPM