icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process
Werken bij Rivium

Integratie: de expert op het gebied van applicatie integratie

rivium

Wij beschikken over integration kennis die uw business optimaliseert en integreert.

Application Development

Rivium biedt specifieke integratiekennis die uw business optimaliseert en integreert. Dat kan op projectbasis maar ook door directe mankracht. Wij werken onder andere samen met TIBCO. Wilt u interne applicaties met elkaar en/of met externe applicaties integreren door middel van een ESB? Of wilt u het beheer van uw middleware infrastructuur uitbesteden? Bestaande systemen naar een geheel nieuwe architectuur migreren? Geen integratievraagstuk is onoplosbaar voor Rivium.

Uniforme aanpak voor het inrichten van data

Organisaties worden steeds afhankelijker van gebruik van data en ESB ontsluiting om succesvol te zijn in een competitieve omgeving of om goed te functioneren. Afhankelijkheid van data wordt groter. Een goede BPM oplossing zoals van TIBCO BPM wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk om je data management smart te organiseren.

Middleware Management

  • Voor een SaaS Hosting oplossing bieden wij onze klanten geen zorgen meer over de continuïteit van hun IT diensten en/of de beschikbaarheid van hun middleware. Deze staat in onze Cloud waarbij is nagedacht over continuïteit en realtime backup / mirror voorzieningen afgestemd op uw wensen. Minder zorgen en minder kosten aan beheer.
  • Voor een PaaS Middleware service contract hebben onze klanten een eigen private Cloud ingericht waarbij wij onze kennis en support kunnen aanbieden als een externe dienstverlening voor het PaaS Middleware TIBCO, PaaS Middleware WebSphere of PaaS Middleware Tomcat team die business wensen direct kan vertalen naar aanpassingen in de middleware omgeving. Denk daarbij aan Capacity Management, Life Cycle Management en Patch Management op uw middleware. Hierbij houden wij rekening met uw ITIL proces voor support en maken gebruik van een issue tracker om iedere wijziging aan uw omgeving als een reguliere User Story te kunnen monitoren van testomgeving tot aan de implementatie datum in productie.
  • De kwaliteit van onze dienstverlening en een snelle time to market is essentieel. Daarom werken onze Dev- en Ops engineers met de Agile / Scrum development methodiek en omarmen wij een team inrichting van DevOps samen met eindgebruikers van de software. Een snelle feedback en directe communicatie leidt tot een veel betere en positieve gebruikerservaring van de geleverde services.
Alle expertises

Development Guidelines

Development en Training van developers bij Rivium richt zich op een uniforme werkwijze en iSmart Orchestration.

Meer informatie
piramide
Onze Cloud Architectuur

Benieuwd wat onze consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen?