Integration. Application Development & Middleware Management

Wij beschikken over integration kennis die uw business optimaliseert en integreert.

Application Development

Rivium biedt specifieke integratiekennis die uw business optimaliseert en integreert. Dat kan op projectbasis maar ook door directe mankracht. Wij werken onder andere samen met TIBCO. Wilt u interne applicaties met elkaar en/of met externe applicaties integreren door middel van een ESB? Of wilt u het beheer van uw middleware infrastructuur uitbesteden? Bestaande systemen naar een geheel nieuwe architectuur migreren? Geen integratievraagstuk is onoplosbaar voor Rivium.

Uniforme aanpak voor het inrichten van data

Organisaties worden steeds afhankelijker van gebruik van data en ESB ontsluiting om succesvol te zijn in een competitieve omgeving of om goed te functioneren. Afhankelijkheid van data wordt groter. Een goede BPM oplossing zoals van TIBCO BPM wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk om je data management smart te organiseren.

Middleware Management

Voor SaaS Services biedt Rivium de keuze uit een hosting oplossing of een PaaS Middleware service.

  • Voor een SaaS Hosting oplossing bieden wij onze klanten geen zorgen meer over de continuïteit van hun IT diensten en/of de beschikbaarheid van hun middleware. Deze staat in onze Cloud waarbij is nagedacht over continuïteit en realtime backup / mirror voorzieningen afgestemd op uw wensen. Minder zorgen en minder kosten aan beheer.
  • Voor een PaaS Middleware service contract hebben onze klanten een eigen private Cloud ingericht waarbij wij onze kennis en support kunnen aanbieden als een externe dienstverlening voor het PaaS Middleware TIBCO, PaaS Middleware WebSphere of PaaS Middleware Tomcat team die business wensen direct kan vertalen naar aanpassingen in de middleware omgeving. Denk daarbij aan Capacity Management, Life Cycle Management en Patch Management op uw middleware. Hierbij houden wij rekening met uw ITIL proces voor support en maken gebruik van een issue tracker om iedere wijziging aan uw omgeving als een reguliere User Story te kunnen monitoren van testomgeving tot aan de implementatie datum in productie.
  • De kwaliteit van onze dienstverlening en een snelle time to market is essentieel. Daarom werken onze Dev- en Ops engineers met de Agile / Scrum development methodiek en omarmen wij een team inrichting van DevOps samen met eindgebruikers van de software. Een snelle feedback en directe communicatie leidt tot een veel betere en positieve gebruikerservaring van de geleverde services.

Onze Cloud Architectuur

integration Rivium PaaS SaaS

John Twickler – Software Engineer

Bij Rivium Business Solutions – Integration krijg je alle kansen om jezelf te ontplooien binnen de IT. Wij zijn een kleine enthousiaste organisatie die alle diensten binnen ICT kan aanleveren waarbij je niet zo snel in een hokje wordt geplaatst wat je wel soms ziet gebeuren bij IT medewerkers in een (te)  grote organisatie. In mijn rol als lead integration vind ik fun(leercurve) naast teamwork en de agile manier van werken binnen een development team (Scrum of Squad) belangrijke factoren voor je groei. Werksfeer, klantvriendelijkheid en professionaliteit vinden wij belangrijk, een actieve rol in een van onze Competence Centers is niet meer dan een logische activiteit die zou moeten voortvloeien uit je interesse om te groeien. Wij mailen elkaar niet alleen maar zoeken elkaar op. Daarnaast houd ik me net als mijn collega’s soms bezig met coaching van Young Professionals en het geven van Trainingen / JAM Sessies via een van onze Competence Centers.

integration Rivium

Breed geschoold

integration Rivium

Platform onafhankelijk

integration Rivium

Goed begrip van de Nederlandse taal

Eigen teams met 24/7 beheer en monitoring

integration Rivium

Ontwikkelaars, beheerders en (senior) consultants

Case: Rivium investeert in het bouwen van nieuwe integration oplossingen voor ING Domestic NL

Met de kennis van Rivium over integration van TIBCO EMS is ING in staat om haar bestaande business processen voor CoreBank Savings te vereenvoudigen. Een optimalisatie van business processen tussen Savings en Current Accounts voor het verder realtime maken van de lifecycle van Savings Accounts. Een migratie van TIBCO EMS 5.1 naar TIBCO EMS 8.5 stack van ZKV Loans om te borgen dat PaaS TIBCO support 24×7 kan worden gecontinueerd. Onze Java en TIBCO expertise (Development) wordt ingezet om bestaande business processen voor zakelijke kredieten en TIBCO PaaS support (Integratie) verder te vereenvoudigen. Enablen van bestaande systemen van ING naar Cloud oplossingen is daarbij een belangrijk doel om verder te kunnen besparen op beheerkosten en de klanten van ING beter te kunnen ondersteunen vanaf iedere locatie met de groei van hun bedrijf.

Onze klanten en partners

Meer weten over Integration?