Interim Professionals. Wij vinden uw perfecte match!

Interim Professionals

Rivium levert de invulling van uw capaciteitsbehoefte geheel op maat. Wij zoeken de juiste specialist bij uw aanvraag. Wij zorgen snel, zorgvuldig en tegen een scherp tarief voor professionele assistentie op het gebied van uw ICT aanvragen. Rivium biedt uw organisatie flexibel inzetbare, ervaren en hooggekwalificeerde professionals die direct bijdragen aan de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. U kunt ons inschakelen bij ondersteuning van uw projecten, onverwachte uitval of seizoenspieken.

Wij beschikken over:

Developers

TIBCO Developers

Onze TIBCO Developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en integreren van TIBCO middleware. Door vereenvoudigde integratieprocessen wordt het managen en distribueren van realtime data geoptimaliseerd.

Java Developers

Onze Java Developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van (web)applicaties en server-side UI componenten voor Java gerelateerde webapplicaties. Daarnaast werken ze nauw samen met de klant, zodat software dat gebouwd wordt direct van meerwaarde is voor de gebruiker.

Oracle Specialisten

Onze Oracle Developers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van grootschalige en bedrijf kritische applicaties, voornamelijk binnen de financiële dienstverlening. Er is diepgaande kennis beschikbaar van zowel de Oracle Databases als the Oracle ontwikkeltools. Onze Oracle specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Oracle Databases, PL/SQL, Designer, Oracle Forms, Headstart / CDM en APEX. Daarnaast beschikken zij over uitgebreide ervaringen op het gebied van Tuning en Performance. Nieuwe technologische ontwikkelingen in gebieden als APEX, JET, Javascript en jQuery worden op de voet gevolgd. Vanzelfsprekend zijn onze mensen bekend met en werkzaam in omgevingen waar met Agile frameworks gewerkt wordt als Scrum, Kanban en Tribes.

DevOps

TIBCO DevOps

Onze TIBCO DevOps zijn developers met expertise in het beheren van middleware integratieprocessen en infrastructuren. Hierdoor wordt het managen, distribueren en beheren van data verbeterd voor uw business. De TIBCO tak van Rivium heeft zowel jarenlange hands-on ervaring als de laatste TIBCO certificering op zak.

Linux Engineers

Onze Linux Engineers werken bij de klant aan cloud infrastructuren, het aanmaken van servers en het inrichten van monitoring. Onze Linux DevOps zitten tussen beheerders en softwareontwikkelaars in, wat de communicatie binnen scrum/squad teams aanzienlijk bevordert.

Consultants/Architecten

TIBCO BPM

Onze TIBCO BPM experts weten raad met business processen binnen grote organisaties. Door alle geautomatiseerde processen en het intuïtief handelen binnen de organisatie vermindert dit de afhankelijkheid van IT.

Infrastructure Consultants

Onze Infrastructure Consultants zijn gespecialiseerd in het migreren en beheren van serveromgevingen. Betrokkenheid in het project valt onder het opstellen van technische ontwerpen tot aan de realisatie van het project. Tevens werken ze bij de klant aan cloud infrastructuren, het aanmaken van servers en het inrichten van monitoring. Daarnaast beheren, beveiligen en verbeteren zij complexe netwerken. Het installeren van hardware (routers, switches en firewalls) en het operationeel houden (incidenten verhelpen en wijzigen doorvoeren) van netwerken.

Peter Maureau – External

Arbeidsdynamiek is een bepalend kenmerk van deze tijd.  Dynamische inzet van arbeid vraagt aanpassingen van werkgever en werknemer. Up-to-date kennis, juiste certificeringen en aangepaste trainingen voor onze werknemers is ons uitgangspunt. Bedrijven kunnen bij ons een beroep doen op dynamische inzet van onze medewerkers, juist om de pieken in het werkaanbod tijdig op te vangen. Onze medewerkers hebben er voor gekozen dynamisch ingezet te worden op verschillende projecten bij diverse werkgevers.  Wij willen een vruchtbaar klimaat creëren waarbij de medewerker het meeste uit zichzelf kan halen en het bedrijf hier optimale resultaten mee boekt. Een tevreden medewerker is een tevreden klant. Bij Rivium is een medewerker dan ook net zo belangrijk als de klant. Onze ervaren en goed opgeleide specialisten staan klaar om in uw dynamische organisatie het verschil te kunnen maken.

Vrijwaring van werknemersrisico’s

Flexibiliteit, contïnuiteit en binding met de interim professionals

Geen omkijken naar pensioen en ziekteverzuimbegeleiding

Commitment voor het leveren van specifieke (vak)kennis

Verzekerd van specialistische kennis en ervaring

Een onafhankelijke partner

Op zoek naar interim professionals?

Neem vrijblijvend contact op om de voordelen van onze interim professionals bij Rivium te ontdekken.

Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Onze medewerkers werken momenteel voor:

Meer weten over Interim Professionals