Market Data: Realtime analyse en inzicht in de markt

Financiële sector

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiële sector beschikt Rivium over de grootste marktkennis binnen de Benelux. Wereldwijd verlenen wij diensten ten behoeve van verschillende platformen. Onze specialisten zijn platform- en datavendor onafhankelijk.

Market Data verzorgt realtime data van dealingrooms van banken en financiële instellingen. Wij zorgen 24 uur per dag en zeven dagen in de week dat de gewenste financiële gegevens aan de klant worden geleverd. Op zowel front- en back-end gebied, hebben wij de kennis in huis.

Voor het verhuizen van een dealingroom, het bouwen van een applicatie, ontwikkeling market data omgeving, consultancy, 24/7 support of het bedenken van klantgerichte oplossing(en). Rivium is uw allround market data partner.

Market Data

Bewegende financiële markten en een snelle time to market zijn de dagelijkse ingrediënten van een goed functionerende dealingroom. Handelaren en adviseurs moeten kunnen vertrouwen op de applicaties en infrastructuren die nodig zijn om realtime data betrouwbaar op de handelsvloer en back-office systemen te krijgen.

Wij zijn van het begin tot het einde betrokken bij de infrastructuren en processen. Van complete managed services tot het ontwikkelen van customized interfaces. Rivium is uw directe vinger aan de pols van de markt!

Zeer snelle time to market

Datavendor onafhankelijk

Groot partnernetwerk

Hans van Sligtenhorst – Business Unit Manager

Ik ben Hans van Sligtenhorst, Business Unit Manager Market Data binnen Rivium Business Solutions. Als BUM ben ik verantwoordelijk voor development, service /delivery, wel en wee van de mensen binnen mijn team, zoals het een BUM betaamt, omzetverantwoordelijkheid.

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Rivium waar ik – in combinatie met mijn service teams – mij bezighoud met support en consultancy leveren ten behoeve van toonaangevende banken in ons land. Naast het bedienen van deze klanten met behulp van service teams, beschikken wij ook over een development team. Binnen dit team worden applicaties ontwikkeld en uitgerold bij bancaire instellingen, energy brokers en insurance companies wereldwijd. Een van de vele applicaties die zijn ontwikkeld binnen dit team is GRIP. GRIP biedt financiële instellingen inzicht in het gebruik van Market Data binnen de dealingroom. Market Data staat bekend als een van de grootste kostenposten binnen de financiële wereld. In 2015 kwam deze kostenpost wereldwijd ruim boven de EUR 20MLD  uit. Met het verkrijgen van inzicht in hun Market Data kosten zijn instellingen in staat significante besparingen te realiseren.

Mede door mijn passie voor Market Data en de door de jaren heen opgedane kennis in combinatie met service – en ons development team hebben wij een onuitwisbare positie ingenomen binnen een niche markt die beter bekend staat als de financial services industry.

One stop shop voor al uw market data wensen

Meer dan 20 jaar ervaring

Grootste marktkennis van de Benelux

Market Data GRIP

Rivium heeft een tool ontwikkeld waarmee het datagebruik kan worden geanalyseerd. Zo kan de vraag naar data in kaart worden gebracht en worden afgezet tegen de contracten met datavendoren. Met Market Data GRIP kunt u enorme kostenbesparingen realiseren.

Market Data GRIP realtime data Rivium

Onze klanten en partners

Meer weten over Market Data?